Kategorie

Menu

1. stupně

První stupně se rozdělují na membránové a pístové a také na vyvážené a nevyvážené. V našich podmínkách dnes už nejběžnější a nejpoužívanější jsou vyvážené membránové s použitím suché komory proti zamrzání. Primární účel prvního stupně je zredukovat vysoký tlak z lahve (nejčastěji 200, 230 a 300 bar) na středotlak, ten je cca o 9bar vyšší než je tlak okolní vody.

Od do
:
Zrušit filtr
4 169 Kč
Skladem
5 449 Kč
Skladem
6 549 Kč
Skladem
7 280 Kč
Skladem
7 770 Kč
Skladem
8 969 Kč
Skladem
6 960 Kč
Skladem
12 539 Kč
Skladem
3 179 Kč
Skladem
1 2 3
Načíst další
Loading...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím